Vi hjälper dig med traditionell tandvård.  Vi undersöker och diagnostiserar för att ge dig den rätta behandlingen. Vi vet att många är rädda för att gå till tandläkaren, men vi gör vårat bästa för att ta väl hand om dig.

Hur vi lagar hål i dina tänder

I Sverige är det förbjudet att laga tänder med amalgam. Vi använder därför ljushärdande kompositplaster eller tandteknikerframställda keramiska konstruktioner.

Bedövning när du lagar hål i tänderna

Många av oss upplever smärta eller obehag när vi ska laga hål tänderna. Om du också gör det kan du få bedövning. Om du är extra känslig för smärta eller är orolig för att behandlingen ska göra ont kan du samtidigt få värktabletter eller lugnande medel. Vi brukar alltid ge barn bedövning när de ska laga tänderna.

Vänta inte för länge – undersök dina tänder regelbundet

Ju tidigare hålet upptäcks desto enklare och billigare blir det att åtgärda. Väntar du för länge kan hålet bli så pass stort att du kanske måste rotfylla eller dra ut tanden.

Det är därför vi uppmuntrar alla att göra regelbundna tandkontroller. Under en kontroll går vi igenom din munhälsa, tar bort tandsten, gör enklare putsningar och ger dig tips och råd för hur du tar hand om dina tänder.

Boka tid för undersökning

Boka en tid för en undersökning om du tror att du har hål i tänderna eller om du känner att du vill få en allmän genomgång. Vid akuta tandbesvär kan vi oftast erbjuda dig en tid med kort varsel alla vardagar.

Boka tid för att laga tänderna

Boka tid hos oss för behandling eller konsultation. Vill du hellre ringa når du oss på 08-734 05 90