Om oss 1

Om Nyboda Dental – din tandläkare i Solna

Vår mottagning har en bredd och en ambition som gör oss ganska unika. Utöver “traditionell tandvård” erbjuder vi estetisk tandvård, implantat, blekning, bettskenor och antiapnéskenor. 

Vi har varit verksamma sedan 1972, men under företagsnamnet Tandläkarna Larsson. 2020 bytte vi företagsnamn till Nyboda Dental. Mottagning, personal och vårt fokus på att ge våra patienter bästa tänkbara tandvård är dock desamma.  

Inrikting

Vår övergripande mål är att erbjuda dig som kund hos oss en tandvård med hög standard och att du alltid ska känna dig trygg och omhändertagen.

För att lyckas med detta värnar vi om en öppen miljö för att skapa trivsel för dig som patient, men också för oss som jobbar på mottagningen.

För oss är det även en självklarhet att använda bästa möjliga utrustning och material och vi försöker därför att ligga i framkant beträffande teknisk utrustning. Teknik i all ära, vi försöker även ligga i framkant beträffande kunskap, bemötande och kommunikation.

Vi jobbar ständigt med att vidareutbilda och förstärka våra team, både genom internutbildning likväl som externa kurser och seminarier. Att vi på mottagningen trivs med det vi gör hoppas vi också ska märkas i vårt bemötande.

Betalningsvillkor

Ett tandläkarbesök ska inte kosta skjortan anser vi och vi håller våra kostnader

 nere genom att ständigt vidareutbildning och genom att använda modern teknik. Vi anser också att du som patient bör få veta vad en behandling beräknas kosta innan den påbörjas – därför jobbar vi alltid med skriftliga kostnadsförslag.

Om oss 2

Vi är en helt kontantfri mottagning, men det går alldeles utmärkt att betala med Swish eller betalkort.

Men är det inte dyrare att gå till en privat tandläkare?

Nej, det är inte dyrare att gå till en privat tandläkare än den allmänna tandvården. Fram till det att du eller ditt barn är 19 år erhåller du kostnadsfri tandvård, med undantag av vissa estetiska behandlingar.

Privat tandvård har flera fördelar – ni kan välja en tandläkare som finns i närheten av där ni bor eller i er där ert barn går i skola, hela familjen kan besöka samma tandläkare samt att en och samma tandläkare kan följa med barnets utveckling.

Besök vår prislista för att få exempel på vad en behandling kan kosta.